Modelu.

Anunturi pentru Modelu

adauga si tu

MAGAZINUL DE SEMINTE - GEORGESCU GEORGE VALENTIN I.I. Distribuitor seminte de legume, echipamente pentru sere si solarii, instalatii de irigare prin picurare, tavite alveolare (alveole), plase de umbrire, plase antiinsecte, substraturi turba pentru flori si legume, motosape, atomizoare, folie pentru sere si solar, folie antiinghet, ingrasaminte chimice solubile si foliare, superfosfat, pesticide, consultanta agricola, analize de sol.

Intreprinderea noastra s-a infiintat in anul 2010, fiind, la acest moment, printre magazinele din tara ce se ocupa cu comercializarea materialului saditor si a pesticidelor.

In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de flori si legume de cea mai buna calitate, precum si alte lucruri utile cresterii acestor plante: unelte de gradina, ingrasaminte, etc. De asemenea, oferim pentru toti agricultorii consultanta cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui tip de seminte, pentru obtinerea de rezultate competitive.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de material saditor pe plan international si cu importatori directi, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastra, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare. Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale si celelalte INPUT-uri de calitate oferite.

De asemenea, oferim servicii de gradinarit specifice si executam lucrari de arhitectura peisagera, pe baza de proiecte ale solicitantilor sau la alegere, din propunerile facute de firma noastra, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice si institutii.

Ne gasiti in Calarasi, Str. BUCURESTI nr. 76 (langa Scoala nr.4), in fiecare zi,de la 9 la 17, inclusiv sambata si duminica,programul fiind pana la ora 13.

Telefoane:
0744.381.093.
0726.398.493.

ing. GEORGE GEORGESCU 12.09.2012

Adaugat de George Georgescu